Privacy verklaring

Vertrouwelijkheid

vertrouwelijkheid

We zijn volledig toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Alle informatie die wordt gegeven aan ons zal alleen worden gebruikt om uw shopping ervaring met deze website te verbeteren. Alle persoonlijke informatie die u verstrekt zal gewoon worden gebruikt om uw bestellingen te verwerken en wordt beschermd door onze Secure Server. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet doorgeven aan andere organisaties.

Van tijd tot tijd kunnen we statistische gegevens over verkoop, handel en navigatietechnieken aan eervolle derde partijen. Het gaat hierbij om gegevens die zijn verzameld over u en andere gebruikers die we hebben samengevoegd. Het zal geen rechtstreekse persoonlijke informatie die u identificeert als onze klant omvatten. Eventuele wijzigingen in onze informatie verzamelen beleid zal worden geplaatst op deze pagina. Door het gebruik van deze website, U stemt ermee in dat ons bedrijf informatie verzamelt. Het is onze belofte dat er niemand is voor ons belangrijker dan jij, en dat wij zullen u voorzien van absolute winkelen privacy.

veiligheid

Als gevolg van een groeiende hoeveelheid van internet fraude door middel van gestolen of ongeldig creditcardnummers, heeft We vonden het nodig om strengere veiligheidsmaatregelen in een poging om het risico van een credit card misbruik terug te dringen. Dit zal helpen beschermen ons en u, onze klant, tegen elke criminele activiteit. Sommige gebruikers van onze site kunnen worden gevraagd voor credit card verificatie.

U ontvangt via e-mail gecontacteerd worden moeten we deze informatie van u nodig. We willen ervoor zorgen dat al onze klanten kunnen winkelen met volledig vertrouwen online. Wij hebben alle mogelijke maatregelen genomen om absolute zekerheid aan onze klanten te geven in hun omgang met ons. We hebben een beveiligde transactie-omgeving voor de handel op het internet gecreëerd. Onze e-commerce-systeem maakt gebruik van Secure Sockets Layer technologie SSL om uw shopping ervaring is veilig, gezond en veilig op alle momenten. SSL vergrendelt alle informatie doorgegeven van u Wij in een versleutelde envelop. Dit maakt het bijna onmogelijk om te worden onderschept door een onbevoegde partij, zolang uw browser en lokale netwerk ondersteunen het gebruik van versleutelde data transmissies. SSL is het systeem dat wordt gebruikt door alle betrouwbare e-commerce sites.

In geval van onbevoegd gebruik van uw credit card, moet u uw credit card provider te melden in overeenstemming met haar verslaggeving regels en procedures.